Nikwax Cottonproof bomuldsimprægnering 300ml

DKK109,95

Den sikre, højtydende, imprægnering der er nem at bruge til bomuld, polybomuld og lærred.

På lager

Varenummer (SKU): NW261 Kategori:

Beskrivelse

Bomuld er en naturlig fiber, og er derfor fornybart, biologisk nedbrydeligt og i stand til at blive produceret økologisk. Det er yderst anvendeligt og kan bruges til at fremstille mange stoffer, hver med forskellige egenskaber. Derudover kan bomuld blandes med syntetiske fibre, såsom polyester, så de ønskede egenskaber fra begge materialer kombineres.
Bomuldsstoffer er åndbare, absorberende og stærke. De anvendes til fremstilling af beklædningsgenstande og udendørs udstyr, men er ikke af natur vandafvisende.

Din bomuldsartikler kan opsuge vand, bare fordi de er snavset. Prøv først at rense dem med Nikwax Tech Wash®, og hvis det er forholdsvis nyt, eller for nylig de er blevet imprægneret igen, vil holdbar vandafvisning (DWR) blive revitaliseret bare fra selve rensningen. Men når tøjet først er blevet grundigt slidt, skal du tilføje DWR ved at bruge Nikwax Cotton Proof™ men først efter rengøring med Nikwax Tech Wash®.

Nikwax Cotton Proof™ er blevet specielt designet og optimeret til åndbart bomuld, polybomuld og lærred; det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed, hvorved udstyrets levetid forlænges og ydeevnen i vådt vejr optimeres.
Nikwax Cotton Proof™ er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og sikrer at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden. Det høje holdbar vandafvisning (DWR) udvikler sig under lufttørring. Derfor behovet for tørretumbleren er fjernet, sparer dette også energi.

Bedst resultat opnås ved først at vaske i Nikwax Tech Wash®. Tørring mellem vask og imprægnering er ikke nødvendig. Ryst godt før brug. Følg vaskeanvisningen.

  1. Fjern sæberester fra sæbeskuffen.
  2. Kom den rene artikel i maskinen (max 3 dele).
  3. Brug 50ml til en artikel, 100ml til to artikler og 150ml til tre artikler.
  4. Vask ifølge vaskeanvisningen.

Hæng til tørre eller tør i tumbler hvis vaskeanvisningen tillader det.
For at bevare imprægneringen vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke skyllemiddel.

 

Du kunne også være interesseret i...